Amsterdam,
24
juli
2015
|
14:25
Europe/Amsterdam

RIMOWA huurt winkelruimte in P.C. Hooftstraat

RIMOWA opent naar verwachting in oktober een winkel aan de P.C. Hooftstraat 47 in Amsterdam. Het Duitse familiebedrijf, dat onder meer de koffer met kenmerkende ribbelstructuur produceert, heeft een langjarige huurovereenkomst getekend met een particuliere belegger. De winkel heeft een omvang van circa 100 m².

De P.C. Hooftstraat is een winkelstraat in het Museumkwartier in Amsterdam-Zuid. De straat bevat veelal exclusieve kledingwinkels en de directe omgeving kenmerkt zich door de aanwezigheid van diverse musea, horecagelegenheden en het Concertgebouw.

KroesePaternotte adviseerde de eigenaar en B&O Retail stond vertrekkend huurder Cosmic Cowboys bij.
CBRE trad op als adviseur van RIMOWA.

 

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.