Amsterdam,
03
november
2016
|
15:28
Europe/Amsterdam

Rituals huurt winkelruimte in Dordrecht

Rituals heeft met verhuurder Syntrus Achmea Real Estate & Finance een nieuw, langjarig huurcontract afgesloten voor circa 130 m² winkelruimte aan het Statenplein 42 in Dordrecht. De retailer die gespecialiseerd is in home & body cosmetica huurde eerder een vestiging aan de Kolfstraat 9 in Dordrecht en verhuist nu naar een grotere winkel unit in de Drievriendenhof.

De Drievriendenhof heeft recent een sterke impuls gekregen door de komst van Primark. De Ierse retailer heeft ongeveer de helft van de in het winkelcentrum beschikbare meters in gebruik. Het winkelcentrum omvat naast ruim 10.700 m² winkelruimte ook een eigen parkeergarage met 440 parkeerplaatsen. In dit winkelcentrum zijn ook New Yorker, Didi, Steps, Sacha en Douglas gevestigd.

Rituals werd in deze transactie geadviseerd door Bettings O.G. Top Vastgoed en CBRE zijn door Syntrus Achmea Real Estate & Finance ingeschakeld voor de verhuur van de laatste beschikbare units in de Drievriendenhof.

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.