Amsterdam,
07
maart
2016
|
11:18
Europe/Amsterdam

Rivièra Maison huurt in Marikenstraat Nijmegen

Syntrus Achmea Real Estate & Finance heeft Rivièra Maison gecontracteerd voor winkelruimte in de Marikenstraat in Nijmegen. De nieuwe huurder heeft een langjarige overeenkomst getekend voor circa 455 m² aan de Marikenstraat 73-75, schuin tegenover de Mariënburgkapel. Rivièra Maison is nu nog gevestigd aan de Bisschop Hamerstraat 11 en zal naar verwachting per 31 maart 2016 haar deuren openen op de nieuwe locatie.

De Marikenstraat bestaat uit 47 winkels die verdeeld zijn over twee winkelniveaus. De architectuur, het aanbod en de ligging in de binnenstad van Nijmegen, maken het een bijzondere winkelstraat.

CBRE bracht als vastgoedadviseur van de verhuurder de transactie tot stand en is eveneens verantwoordelijk voor het shopping centre management van de Marikenstraat.

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.