16
november
2012
|
00:00
Europe/Amsterdam

Rob Mans verlaat CBRE Nederland

Rob Mans (46) verlaat CBRE per 1 januari 2013 om een nieuwe uitdaging aan te gaan.

Mans is sinds 1993 verbonden aan de vastgoedadviseur waarvan de laatste jaren als Managing Director en lid van het Bestuur van CBRE Nederland.

Per 1 januari gaat Rob Mans zijn krachten bundelen met Andre Snippe in Snippe Mans Projecten. Zij zullen zich per 1 januari 2013 richten op de herontwikkeling van kantoorgebouwen naar woningen. Andre Snippe is met zijn bedrijf Snippe Projecten reeds lange tijd actief als ontwikkelaar. Hij kocht recent Diemervijver en zal hier 50.000 m² kantoorruimte transformeren tot een unieke studentencampus.

Rob Mans is tijdens zijn loopbaan betrokken geweest bij diverse grootschalige transacties op de kantoren- en logistieke markt waarbij hij strategisch adviseur en gesprekspartner was voor huurders, institutionele en private investeerders en ontwikkelaars.

Rob Mans: “Ik heb een fantastische carrière achter de rug bij CBRE en prijs mij gelukkig dat ik hier zo lang en met zo veel plezier mijn bijdrage heb kunnen leveren. In projectontwikkeling heb ik een nieuwe uitdaging in mijn carrière gevonden. Ik zie volop kansen in de huidige vastgoedmarkt waar veel kantoorgebouwen leegstaan. Ik kijk er erg naar uit om deze een nieuwe bestemming te geven en daarmee het vastgoed terug te geven aan de markt.”

Marco Hekman, CEO CBRE Nederland: “Hoewel het vertrek van Rob Mans een groot gemis zal zijn voor CBRE, steunen wij hem van harte bij deze mooie uitdaging. Het is zeer te respecteren dat Rob zijn hart volgt en de mogelijkheden aangrijpt die de huidige markt bieden. Rob heeft tot op de dag van vandaag met zijn enthousiasme en gepassioneerde inzet het bedrijf vormgegeven tot wat het nu is. Hij is een van de grondleggers van het huidige CBRE Nederland en heeft door zijn expertise enorm veel voor onze organisatie betekend. Daarvoor zijn we hem zeer erkentelijk.”