13
december
2012
|
00:00
Europe/Amsterdam

Robert Lodder nieuwe voorzitter NeVaP

In de Ledenvergadering van 11 december 2012 is Robert Lodder MRE MRICS, Executive Director Asset Services en lid van het bestuur van CBRE Nederland, benoemd tot voorzitter van NeVaP (Nederlands Vastgoedexploitatie Platform).

Hij volgt Hans Touw, Directeur Assetmanagement bij Vesteda op, die na een bestuurstermijn van 3 jaar is afgetreden als voorzitter van NeVaP.

“Na tien jaar NeVaP heb ik het voorrecht om als voorzitter een bijdrage te mogen leveren aan de verdere ontwikkeling van deze bijzondere vereniging. Ik zie uit naar een professionele en plezierige samenwerking met Bestuur en Leden.”

In deze Ledenvergadering is tevens een nieuw bestuurslid benoemd, namelijk Menso Oosting, Directeur Vastgoed & Samenwerking bij WoonFriesland, een corporatie met 22.000 woningen.

De leden hebben in de vergadering van 11 december 2012 ook afscheid genomen van NeVaP bestuurslid/vice-voorzitter Caroline Kievit-Droste, COO Corio Nederland. Zij is na een bestuurstermijn van 3 jaar afgetreden.
Het bestuur bestaat per 11 december 2012 uit: Robert Lodder/CBRE (voorzitter), Michel Kuipers/NN Vastgoedmanagement (secretaris), Ruud Bouma/WPM Offices (penningmeester), Philip Bischop/MN, Menso Oosting/WoonFriesland en Maurits Telgenkamp/Motonic Real Estate Investments.