02
juni
2010
|
00:00
Europe/Amsterdam

Roel Lamb Manager Agency CB Richard Ellis

Roel Lamb is per 1 juni 2010 in dienst getreden als Manager Agency van de vestiging van CB Richard Ellis in Den Haag. De focus van Roel ligt op alle Agency activiteiten in Den Haag en omstreken. Concreet betekent dit dat hij met het Agency team met name aan- en verhuurtransacties in de kantorenbranche zal initiëren en begeleiden.

Na het afronden van zijn opleiding HEAO Bedrijfseconomie was Roel van 2002 tot begin 2010 als vastgoedadviseur werkzaam bij DTZ Zadelhoff Den Haag. Hierdoor heeft hij ruime kennis van de markt in deze regio opgedaan. Momenteel voert hij zijn afstudeeronderzoek uit aan de Amsterdam School of Real Estate om naar verwachting deze zomer zijn MSRE af te ronden.

De Haagse vestiging van CB Richard Ellis is recent versterkt met Mathijs Hoftijzer, afkomstig van CB Richard Ellis Hoofddorp, en biedt net als de overige Nederlandse vestigingen full service vastgoedadvies aan haar cliënten.
Met de komst van Roel Lamb zal de service line Agency goed vertegenwoordigd zijn in Den Haag waardoor de clientèle van CB Richard Ellis kan rekenen op professioneel advies bij de aan- en verhuur van kantoorruimte, de heronderhandeling van huurovereenkomsten en strategiebepaling op het gebied van huisvesting.