Zwolle,
05
oktober
2023
|
13:45
Europe/Amsterdam

Roeland Strotmann start bij CBRE

Media Contact: Irene Martini

Per 1 oktober 2023 is het taxatieteam van CBRE Valuation & Advisory Services in Noordoost Nederland uitgebreid met Roeland Strotmann als Associate Director. Hiermee wordt het team van CBRE Noordoost versterkt met een vaste taxateur en wordt de City-strategie van CBRE verder vormgegeven.

Strotmann heeft voor zijn overstap naar CBRE meer dan zeven jaar als taxateur bij Cushman & Wakefield gewerkt en is in verschillende regio’s actief geweest. Nu gaat hij voor CBRE aan de slag in de regio waarin hij zelf woonachtig is.

Alwin Rijpstra, Cityleader Zwolle - Noordoost Nederland: “Het regionale taxatieteam heeft ons de afgelopen tijd in staat gesteld om de City-strategie op gebied van taxaties gedegen uit te rollen. Dit team wordt nu uitgebreid met de komst van Roeland. Door de uitbreiding van onze lokale expertise sluiten we goed aan op de groeiende vraag naar taxaties en waarderingsvraagstukken in de regio Noordoost. Ik heb het volste vertrouwen dat Roeland het team goed zal ondersteunen en met zijn jarenlange ervaring, opgebouwde kennis en netwerk de groei in de regio verder handen en voeten kan geven.”

CBRE heeft naast haar hoofdkantoor in Amsterdam diverse regiokantoren en biedt daardoor landelijke dekking. De vastgoedadviseur is verder nog gevestigd in Eindhoven, Den Haag, Utrecht, Zwolle, Groningen en Rotterdam. 

Boilerplate

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.