Den Haag,
04
maart
2019
|
15:10
Europe/Amsterdam

Rubens Capital Partners koopt Storq woningportefeuille

Rubens Capital Partners heeft de ‘Storq Woningportefeuille’ aangekocht van Onderlinge ’s-Gravenhage. De portefeuille bestaat uit 367 woningen, 11 commerciële ruimtes en 38 garages.

De woningen – circa 75% appartementen en 25% eengezinswoningen – liggen op 31 locaties in Den Haag, Voorburg, Rijswijk, Delft en Wassenaar. De portefeuille wordt gekenmerkt door de aantrekkelijke binnenstedelijke architectuur, volledig eigendom en gunstig gelegen locaties. Daarnaast zijn enkele garages in de portefeuille vergund door de gemeente Den Haag om in de toekomst te converteren naar woningen.

CBRE heeft de verkoop namens Onderlinge ’s-Gravenhage begeleid waarbij de afdelingen Capital Markets, Capital Advisors en Development Services betrokken waren. Osborne Clarke trad op als juridisch adviseur van Verkoper. Rubens Capital Partners werd juridisch bijgestaan door Loyens & Loeff.

Over Rubens Capital Partners

Rubens Capital Partners (RCP) is een in Amsterdam gevestigde asset- en investment manager met 3 miljard euro aan assets in beheer.

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.