Amsterdam,
16
september
2019
|
16:42
Europe/Amsterdam

Rubens Capital Partners koopt woningportefeuille

Rubens Capital Partners (RCP) heeft een portefeuille met 478 woningen van Amvest gekocht. De woningen – circa 77% appartementen en 23% eengezinswoningen – liggen op verschillende locaties in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven en Amersfoort.

CBRE heeft de transactie begeleid namens verkoper. Amvest werd juridisch bijgestaan door Houthoff. Rubens Capital Partners werd juridisch bijgestaan door Loyens & Loeff.

 

Over Rubens Capital Partners:

RCP is een in Amsterdam gevestigde onafhankelijke asset en investment manager en heeft ca € 2,5 miljard aan assets under management in Nederland en de VS. RCP investeert voornamelijk in woningen, kantoren en winkels voor institutionele beleggers en family offices.

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.