Amsterdam,
16
september
2019
|
16:42
Europe/Amsterdam

Rubens Capital Partners koopt woningportefeuille

Rubens Capital Partners (RCP) heeft een portefeuille met 478 woningen van Amvest gekocht. De woningen – circa 77% appartementen en 23% eengezinswoningen – liggen op verschillende locaties in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven en Amersfoort.

CBRE heeft de transactie begeleid namens verkoper. Amvest werd juridisch bijgestaan door Houthoff. Rubens Capital Partners werd juridisch bijgestaan door Loyens & Loeff.

 

Over Rubens Capital Partners:

RCP is een in Amsterdam gevestigde onafhankelijke asset en investment manager en heeft ca € 2,5 miljard aan assets under management in Nederland en de VS. RCP investeert voornamelijk in woningen, kantoren en winkels voor institutionele beleggers en family offices.

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.