Rotterdam,
01
december
2020
|
16:13
Europe/Amsterdam

Rubens Capital Partners verkoopt twee woningcomplexen in Rotterdam aan ERES REIT

Rubens Capital Partners (RCP) heeft twee woningcomplexen met in totaal 84 appartementen verkocht aan Canadese belegger ERES REIT. De twee appartementencomplexen uit 1994 liggen naast elkaar aan de Etienne de Bouterstraat en de Van Milplaats, vlakbij winkelcentrum Lage Land in Rotterdam. De complexen bevatten driekamerappartementen met geliberaliseerde huurprijzen en zijn volledig verhuurd.

De huurwoningen hebben een goede locatie direct naast twee supermarkten en hebben gratis parkeergelegenheid en andere voorzieningen. Koper ERES heeft meerdere woningen in Rotterdam in bezit en beheer.

RCP werd in de verkoop bijgestaan door CBRE en Core Notariaat. ERES werd juridisch bijgestaan door Loyens & Loeff

Boilerplate

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.