Amsterdam,
28
oktober
2020
|
16:43
Europe/Amsterdam

Rubens Capital verkoopt logistiek pand in Duiven aan Mileway

Rubens Capital heeft namens Stichting Bewaarder Renderend Bezit III het logistieke pand aan de Impact 54 in Duiven verkocht aan Mileway. Het pand is momenteel volledig verhuurd aan ATAG Nederland B.V.

Het gebouw werd gebouwd in 2003 en ligt op een steenworp afstand van de A12 in Duiven. Het bevat in totaal 11.111 m² logistieke ruimte en 1.598 m² kantoorruimte op een perceel van 8.960 m².

De verkoper werd bij deze transactie geadviseerd door CBRE en Houthoff. De koper werd in deze transactie geadviseerd door M7 en Loyens Loeff.

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.