Amsterdam,
07
september
2016
|
14:53
Europe/Amsterdam

Sabern huurt kantoorruimte in Central Business District Den Haag

Union Investment Real Estate GmbH en Sabern (leverancier van marketing software) hebben een langjarige huurovereenkomst getekend voor kantoorruimte in Den Haag. Het contract heeft betrekking op circa 510 m² en bijbehorende parkeerplaatsen in De Haagsche Zwaan aan de Schenkkade. Deloitte, NACO, Aptitude Health, The Office Operators, FNLI, Q8 en Cerner Nederland zijn hier ook gevestigd. Er is nog circa 1.400 m² kantoorruimte beschikbaar voor de verhuur in dit gebouw.

De Haagsche Zwaan is een kantoorgebouw dat qua uitstraling anders is dan andere. Dankzij de moderne hoogwaardige architectuur in staal en glas en de bijzondere geometrie, vormt de Haagsche Zwaan een iconische landmark dat al vanaf grote afstand opvalt. Door vloeren met een oppervlakte van circa 1.000 m² per verdieping hebben toekomstige huurders de ruimte om deze naar eigen inzicht en ontwerp in te delen. Het gebouw werd in 2010 door Union Investment verworven voor haar open-end vastgoedfonds UniImmo: Europa.

Wij trekken talent aan van over de hele wereld en willen onze medewerkers en klanten continu een experience bieden. Dit nieuwe hoofdkantoor past goed bij onze ambitie en helpt ons marketingplatform nog beter te positioneren en ons merk Brandifyer verder te laden.
Niels Bouwman, CEO Sabern

Sabern werd tijdens deze transactie geadviseerd door De Aanhuurmakelaar. CBRE trad op als adviseur van Union Investment Real Estate GmbH, in samenwerking met DTZ Zadelhoff.

 

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.