Amsterdam,
23
juni
2015
|
14:22
Europe/Amsterdam

SBM Offshore vestigt hoofdkantoor in The Base Schiphol CBD

Schiphol Real Estate B.V. heeft een langjarige huurovereenkomst getekend met SBM Offshore Amsterdam B.V. voor ruim 2.500 m² en 45 parkeerplaatsen in The Base B. Het multi-tenant kantoor is gelegen aan de Evert van de Beekstraat 1 te Schiphol Central Business District (Centrum).

SBM Offshore, specialist op het gebied van de productie van installaties voor de productie en opslag van olie- en gasproducten, laat met de keuze voor The Base de aantrekkingskracht van Schiphol als vestigingslocatie zien. Schiphol wordt steeds meer een werk- én verblijfsgebied en dat sluit goed aan op de wensen van de kantoorgebruiker. Daarnaast is The Base zeer goed bereikbaar met de auto, openbaar vervoer en ligt het op loopafstand van de luchthaventerminal.

Verhuurder Schiphol Real Estate heeft met The Base geanticipeerd op de vraag van eindgebruikers door naast een upgrade van het gebouw ook diverse voorzieningen toe te voegen. Het gebouw beschikt over een overdekt atrium met diverse faciliteiten, centrale receptie en convenience store, een business & meeting centrum, bedienings- en zelfbedieningsrestaurant, kinderdagopvang, uitzendbureaus en sportfaciliteiten. Daarnaast is er in het gebouw ruimte voor retail en pop-up stores.

DTZ Zadelhoff adviseerde SBM Offshore Amsterdam B.V. CBRE behartigde de belangen van Schiphol Real Estate B.V.

 

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.