Amsterdam,
26
januari
2015
|
11:25
Europe/Amsterdam

Schoeller Allibert vestigt zich in Hoofddorp

Schoeller Allibert Services B.V. huurt vanaf 1 februari aanstaande ruim 850 m² kantoorruimte op de 17e verdieping van de Zuidtoren op de Taurusavenue 1-39 in Hoofddorp. De aanbieder van verpakkingsoplossingen krijgt middels het huurcontract ook de beschikking over 8 parkeerplaatsen in ondergelegen parkeergarage. Verhuurder van de kantoorruimte is Syntrus Achmea Real Estate & Finance B.V.

De Zuidtoren is het hoogste gebouw in Hoofddorp en wijde omgeving. Het gebouw is gelegen in het kantorenpark Beukenhorst-Zuid. De halfronde toren heeft een hoogwaardige uitstraling en is zeer goed bereikbaar, zowel per openbaar vervoer als met de auto. Door de vernieuwde afrit van de A4 fungeert de Taurusavenue, waaraan de Zuidtoren is gelegen, als de centrale aanrijroute voor het kantorengebied in Hoofddorp.

Ook de aanwezige faciliteiten, waaronder een servicedesk, huismeester, restaurant, vergaderruimten en huurautoservice maken dit complex aantrekkelijk voor veel huurders. De Zuidtoren bestaat uit 19 verdiepingen met een totaal verhuurbaar vloeroppervlakte van 16.980 m². Met het sluiten van het huurcontract met Schoeller Allibert Services B.V is de Zuidtoren op 600 m² na volledig verhuurd.

CBRE trad bij deze transactie op namens de huurder. JLL trad op namens verhuurder. De collegiale verhuur is in handen van JLL, DTZ en CBRE.

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.