Amsterdam,
15
december
2015
|
09:39
Europe/Amsterdam

Schouten Zekerheid verlengt huurovereenkomst

Schouten Zekerheid Makelaars in Assurantiën BV en verhuurder Deka Immobilien GmbH zijn een langjarige verlenging van de huurovereenkomst overeengekomen. De verlenging heeft betrekking op 1.770 m² kantoorruimte in de “Schoutentoren” aan het Rivium Quadrant 81-139 in Capelle aan den IJssel.

Schouten Zekerheid is gespecialiseerd in risicobeheer voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf en bemiddelt in verzekeringen voor bedrijven, instellingen, branche- en beroepsorganisaties en particulieren.

Naast de verlenging gaat Deka de “Schoutentoren” renoveren. Hierbij worden de kantoorvloeren gemoderniseerd en vindt er een upgrade van de installaties plaats.

CBRE bracht namens de verhuurder, Deka Immobilien GmbH, deze transactie tot stand. De huurder werd geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.