Amsterdam,
15
december
2015
|
09:39
Europe/Amsterdam

Schouten Zekerheid verlengt huurovereenkomst

Schouten Zekerheid Makelaars in Assurantiën BV en verhuurder Deka Immobilien GmbH zijn een langjarige verlenging van de huurovereenkomst overeengekomen. De verlenging heeft betrekking op 1.770 m² kantoorruimte in de “Schoutentoren” aan het Rivium Quadrant 81-139 in Capelle aan den IJssel.

Schouten Zekerheid is gespecialiseerd in risicobeheer voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf en bemiddelt in verzekeringen voor bedrijven, instellingen, branche- en beroepsorganisaties en particulieren.

Naast de verlenging gaat Deka de “Schoutentoren” renoveren. Hierbij worden de kantoorvloeren gemoderniseerd en vindt er een upgrade van de installaties plaats.

CBRE bracht namens de verhuurder, Deka Immobilien GmbH, deze transactie tot stand. De huurder werd geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.