Amsterdam,
16
januari
2018
|
16:58
Europe/Amsterdam

Scotch & Soda huurt winkel in Leiden

Scotch & Soda heeft een huurovereenkomst getekend met Green Real Estate voor een winkelruimte van circa 225 m² op de Aalmarkt 8a in Leiden. Het Nederlandse modebedrijf is voornemens om de winkel in Leiden in het voorjaar van 2018 te openen.

Scotch & Soda is als Nederlands jeugdmodebedrijf opgericht in de jaren ‘80 en vervolgens omgedoopt en opnieuw gelanceerd in 2001. Scotch & Soda produceert niet alleen herenkleding, maar ook vrouwenkleding (Maison Scotch), jongenskleding (Scotch Shrunk), meisjeskleding (Scotch R'Belle), denim en urban products onder de merknaam Amsterdams Blauw en een lijn van geuren genaamd Barfly.

Het modebedrijf heeft meer dan 150 winkels in eigendom. In Nederland exploiteert het bedrijf in zeventien steden een of meerdere Scotch & Soda-winkels. Leiden wordt de achttiende stad met een Scotch & Soda-winkel. Daarnaast worden hun producten in meer dan 8.000 andere warenhuizen en winkels over de hele wereld, en online verkocht.

CBRE trad op voor de verhuurder in collegiale samenwerking met Basis bedrijfshuisvesting. Kokelenberg & Ouwehand adviseerde de huurder.

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.