Amsterdam,
07
april
2015
|
11:38
Europe/Amsterdam

Shabu Shabu huurt in Alexandrium Megastores

Alexandrium

Shabu Shabu Megastore B.V. heeft een meerjarige huurovereenkomst getekend voor 1.256 m² horecaruimte in Alexandrium Megastores op de Watermanweg 309 in Rotterdam. Shabu Shabu Megastore B.V. zal hier een nieuw filiaal van zijn sushi restaurants exploiteren. De opening zal naar verwachting in de tweede helft van 2015 plaatsvinden. Verhuurder van de horecaruimte is CBRE Global Investors.

Het idee voor restaurant Shabu Shabu is acht jaar geleden ontstaan door twee jonge entrepreneurs die inspiratie kregen om met traditionele Japanse recepten te werken en met succes aan te passen aan de westerse smaak, en nieuwe recepten te ontwikkelen. Inmiddels heeft Shabu Shabu restaurants in elf steden in Nederland.

Alexandrium Megastores is een winkelboulevard met zestien zeer grote filialen van bekende winkelketens. De boulevard heeft een breed aanbod consumentenproducten, zoals huishoudelijke artikelen, elektronica, speelgoed en (sport)kleding. Het keuzeassortiment is groter en exclusiever dan bij reguliere grote winkelboulevards. Alexandrium Megastores maakt samen met Alexander Shopping Center en de Woonmall onderdeel uit van het winkelgebied Alexandrium.

Het Alexandrium Megastores is een belegging van het CBRE Dutch retail Fund, een niet-beursgenoteerd vastgoedfonds van CBRE Global Investors.

Vastgoedadviseur CBRE begeleidde CBRE Global Investors bij de verhuur. Adhoc horecamakelaars trad op voor huurder Shabu Shabu Megastore B.V.

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.