Amsterdam,
14
januari
2022
|
09:59
Europe/Amsterdam

Shell sluit partnership met Annexum voor plaatsen van 120 snellaadpalen

Shell is een samenwerking met Annexum aangegaan voor de plaatsing van snellaadpalen. Annexum beheert een portefeuille met onder andere winkels en supermarkten voor particuliere beleggers. De snellaadpalen worden bij deze winkels en supermarkten geplaatst.

Shell gaat 120 Shell Recharge snellaadplaatsen aanleggen bij supermarkten en winkelcentra van Annexum verspreid over Nederland. De intentie is om meer dan 120 supermarkten uit de portefeuille van Annexum in de aankomende jaren te voorzien van snellaadplaatsen. Met de snellaadpalen kunnen elektrische voertuigen in korte tijd hun accu opladen.

De eerste laadpalen worden in 2022 geplaatst en naar verwachting zijn alle snellaadplaatsen bij 30 supermarkten tegen het einde van 2023 uitgerold.

CBRE adviseerde Shell bij het tot stand komen van de duurzame partnership met Annexum.

Boilerplate

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.