Amsterdam,
07
juli
2022
|
14:54
Europe/Amsterdam

Sienna Real Estate koopt Naritaweg 163-173 in Amsterdam

Paniscus Real Estate verwerft de Naritaweg 163-173 in Amsterdam van een dochteronderneming van Harbert European Real Estate Fund V, L.P. (in gezamenlijk beheer met Quan Investors). De aankoop is in samenwerking met de Rabobank gefinancierd.

Naritaweg 163-173 betreft een modern en representatief kantoorgebouw gelegen in Amsterdam Sloterdijk en is voorzien van energielabel A. Het kantoor omvat c. 4.300 m² kantoorruimte en is van een ruim aantal ondergrondse parkeerplaatsen voorzien. Sinds de oplevering in 2001 is het pand volledig verhuurd aan Citco Nederland. Citco is een onafhankelijke groep van bedrijven die zich volledig richt op het beheer van alternatieve beleggingsfondsen, investeerders, bedrijven en particuliere klanten. Citco is toonaangevend op het gebied van internationale financiering en nauw betrokken bij de markten voor euro-obligaties en hedgefondsen.

Paniscus Real Estate werd bij deze transactie geadviseerd door Sienna Real Estate (voormalig l'Etoile Properties), Van Dijk & Ten Cate, DFLS Legal & Tax en Drees & Sommer. De verkoper werd geadviseerd door Quan’s QB Management, CBRE en Greenberg Traurig. Sienna Real Estate zal het vastgoed beheren namens Paniscus Real Estate.

Boilerplate

Over CBRE 
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2021). De organisatie heeft meer dan 105.000 medewerkers en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.