Groningen,
26
augustus
2019
|
08:12
Europe/Amsterdam

Snipes opent nieuwe winkel aan Herestraat Groningen

Sneaker- en streetwearketen Snipes opent binnenkort een nieuwe winkel aan de Herestraat 67 in Groningen. Het bedrijf heeft onlangs een huurovereenkomst afgesloten met verhuurder IEF Services voor circa 950 m² winkelruimte, verdeeld over de begane grond, eerste en tweede verdieping.

Snipes behoort sinds de opening van de eerste winkel in 1998 in Duitsland tot de grootste sneaker- en streetwearketens van Europa. Door continue te groeien heeft Snipes inmiddels winkels in heel Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Spanje, België, Frankrijk, Portugal, Italië en Nederland. Snipes biedt het allernieuwste op het gebied van sneakers, apparel, headwear en accessoires van merken als Nike, Adidas, Jordan, Vans, Puma en Asics Tiger en is bovendien aanwezig op talloze evenementen en festivals in heel Europa.

“Snipes was op zoek naar een toplocatie in Groningen, vertelt Gareth Tsang, Associate Director Retail bij CBRE. “Met het plotselinge vertrek van River Island kwam Herestraat 67 vrij en is hiermee voor IEF op korte termijn een mooie invulling gevonden voor het pand en gaat tevens de wens van Snipes in vervulling. De Herestraat is immers de belangrijkste winkelstraat van Groningen.”

Naar verwachting zal de nieuwe winkel in Groningen dit najaar openen. Op dit moment wordt de winkel nog compleet vernieuwd en aangekleed, zodat het interieur bij het concept van Snipes past.

Het retailteam van CBRE adviseerde de verhuurder IEF bij de totstandkoming van de huurovereenkomst. City Real Estate was de adviseur van Snipes.

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.