Amsterdam,
20
juli
2018
|
11:21
Europe/Amsterdam

Softwareontwikkelaar Nixxes Software B.V. huurt in het WTC Utrecht

Nixxes Software B.V. heeft met CBRE Global Investors een overeenkomst gesloten voor de huur van circa 1.200 m² kantoorruimte op de zesde verdieping in het WTC Utrecht.

Deze van oorsprong Utrechtse softwareontwikkelaar is een toonaangevende naam in de internationale gaming community. Nixxes werkte onder meer aan bekende titels zoals Tomb Raider en Deus Ex.

Het 28.700 m² tellende WTC Utrecht vormt de thuisbasis voor ambitieuze organisaties en ondernemers. Het gebouw biedt moderne en duurzame kantoren, met een hoge mate van doelmatigheid, maatschappelijke verbondenheid en een flexibele samenwerking. De 5 star service in het gebouw is terug te vinden in de aanwezige bar, restaurant, vergadercentrum en het on-site serviceteam die de huurders ondersteunt bij alle huisvestings- en ICT-vraagstukken. Het gebouw is een van de meest duurzame WTC’s ter wereld.

Het WTC Utrecht ligt op de meest centrale locatie van Nederland, aan het Jaarbeursplein direct naast Utrecht Centraal. Vele voorzieningen zijn binnen handbereik en de sfeervolle Utrechtse binnenstad ligt op loopafstand.

World Trade Center staat voor een eersteklas professionele uitstraling op hoog en internationaal niveau. Elke WTC is een dynamisch zakencentrum. De formule kenmerkt zich door flexibiliteit, hoogwaardige diensten en een zakelijke allure.

CBRE adviseerde verhuurder CBRE Global Investors bij de transactie. CBRE, JLL en C&W zijn aangesteld voor de verhuur van de kantoorruimte. TW Office Advisors adviseerde Nixxes Software B.V. bij de aanhuur van het nieuwe kantoor.

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.