Amsterdam,
13
juli
2022
|
11:39
Europe/Amsterdam

s.Oliver huurt winkelruimte Grote Houtstraat in Haarlem

De internationale modeketen s.Oliver heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met Dreef Beheer B.V. voor de huur van 276 m2 winkelruimte aan de Grote Houtstraat 42 in het centrum van Haarlem. Hiermee opent s.Oliver haar eerste fysieke winkel in Haarlem.

Het gehuurde is gelegen in het beste deel van de populaire winkelstraat in Haarlem en beslaat drie verdiepingen. Het object zal volledig duurzaam gerenoveerd worden. Na renovatie zal s.Oliver de begane grond naar haar nieuwste concept inrichten.

De transactie maakt deel uit van de expansiestrategie van s.Oliver. De modeketen wordt exclusief begeleid door CBRE bij de uitbreiding van fysieke winkels in diverse steden in Nederland.

CBRE adviseerde s.Oliver in deze transactie. Dreef Beheer B.V. werd vertegenwoordigd door Insight Real Estate in collegiale samenwerking met Brickstone.

Boilerplate

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.