Amsterdam,
09
september
2016
|
16:52
Europe/Amsterdam

Specialist in sneakers en streetwear in De Passage in Den Haag

Snipes, specialist in sneakers en streetwear, breidt zijn netwerk van lokale vestigingen uit. Het bedrijf huurt met ingang van 1 september 2016 winkelruimte in De Nieuwe Haagse Passage. a.s.r. vastgoed vermogensbeheer sloot namens het ASR Dutch Prime Retail Fund een langjarig huurcontract met Snipes af voor circa 272 m2 op de begane grond en circa 312 m2 in de kelder.

Snipes begon in 1998 met de opening van de allereerste winkel in Essen, Duitsland. Sindsdien is het aantal winkels constant toegenomen, zowel in Nederland als in Duitsland, Oostenrijk en in Zwitserland. De Haagse vestiging is de zevende winkel van Snipes in Nederland.

Cushman & Wakefield trad op als adviseur van Snipes. CBRE trad in deze transactie op voor verhuurder a.s.r. vastgoed vermogensbeheer.

De Passage 
De Passage (12.000m2) is de oudste winkelpassage van Nederland en bevindt zich prominent op een A1 locatie tussen de Spuistraat en Noordeinde in Den Haag. Het winkelcentrum focust zich op het midden tot hoog segment en bestaat uit zelfstandige ondernemers, landelijke formules versterkt met internationale winkels. De Passage profiteert van de nieuw ontstane winkelrouting in Den Haag.

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.