Amsterdam,
24
oktober
2016
|
10:03
Europe/Amsterdam

Specsavers opent winkels in Amsterdam en Maarssen

Opticienketen Specsavers heeft twee nieuwe, langjarige huurcontracten getekend voor winkelruimten in Amsterdam en Maarssen. In winkelcentrum Oostpoort in Amsterdam is met OCP een contract overeengekomen voor circa 225 m² winkelruimte. De winkel aan het Land van Cocagneplein 14-16 is inmiddels geopend.

In Maarssen heeft Specsavers circa 180 m² winkelruimte gehuurd in Bison Shopping Center. De verhuurder van de winkel unit aan het Bisonspoor 1137 is Winter Trust B.V. Ook op deze locatie heeft de retailer haar deuren inmiddels geopend.

Vastgoedadviseur CBRE trad tijdens deze transacties op namens de beide verhuurders.

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.