Amsterdam,
07
september
2015
|
13:37
Europe/Amsterdam

Søstrene Grene opent ook winkel in Den Haag

Het nieuwe Deense retail concept Søstrene Grene wordt in oktober verwacht in Den Haag. De winkelketen kondigde recent al een opening in Amsterdam aan. Met ontwikkelaar Provast en verhuurder Redevco kwamen zij een langjarig huurcontract overeen voor circa 820 m² winkelruimte aan de Spuistraat 46-48 in Den Haag. CBRE trad tijdens deze transactie op namens ontwikkelaar Provast. In 1973 werd Søstrene Grene (vertaald: De Zussen Grene) opgericht in Denemarken. De formule heeft inmiddels diverse winkels in thuisland Denemarken, maar ook in Noorwegen, IJsland en Zweden, Frankrijk en Spanje.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In Nederland opende Søstrene Grene in 2012 een vestiging aan de Groningse Grote Markt. Het snel wisselende en gunstig geprijsde assortiment bestaat voornamelijk uit non-food producten, woonaccessoires, huishoudelijke artikelen, keukengerei en hobbyartikelen.

CBRE is namens Søstrene Grene ook op zoek naar winkels in andere grote steden in Nederland, onder andere Rotterdam, Eindhoven, Amersfoort, Den Bosch en Utrecht.

 

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.