Amsterdam,
21
september
2016
|
10:45
Europe/Amsterdam

Søstrene Grene opent zevende vestiging in Nijmegen

Vrijdag jl. opende Søstrene Grene officieel haar zevende winkel in Nederland in Nijmegen. Met een particuliere belegger werd een langjarig huurcontract getekend voor circa 390 m² winkelruimte aan de Ziekerstraat 40-44 in Nijmegen. De Deense formule wordt in de Ziekerstraat omringd door een groot aantal schoenen- en modewinkels.

In 1973 werd Søstrene Grene opgericht in Denemarken. De formule heeft inmiddels diverse winkels in thuisland Denemarken, maar ook in Noorwegen, IJsland, Zweden, Frankrijk, Spanje, Ierland, Engeland en Nederland. In ons land zijn er vestigingen in Groningen, Amsterdam, Den Haag, Zwolle, Rotterdam en Den Bosch.

CBRE bracht als adviseur van Søstrene Grene de transactie tot stand en zoekt voor hen nog naar winkelruimte in Amersfoort, Breda en Eindhoven. DTZ Zadelhoff adviseerde de verhuurder.

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.