Amsterdam,
04
juni
2015
|
14:30
Europe/Amsterdam

Stadshart Amstelveen ‘Beste Winkelcentrum van Nederland 2015’

Stadshart Amstelveen is tijdens de vastgoedbeurs PROVADA uitgeroepen tot ‘Beste Winkelcentrum van Nederland 2015’. Deze 2-jaarlijkse onderscheiding is gebaseerd op de winkelcentrum kwaliteitsmonitor, die winkelcentra in Nederland op verschillende indicatoren meet, beoordeelt en vergelijkt. Almere Centrum en Alexandrium Rotterdam hebben dit jaar de tweede en derde plaats bereikt. In 2013 werd de winkelcentrum kwaliteitsmonitor voor het eerst uitgevoerd door initiatiefnemers Locatus, Cyber en CBRE. Stadshart Amstelveen mocht toen eveneens de prijs voor ‘Beste Winkelcentrum van Nederland’ in ontvangst nemen.

Petra de Vlieger nam de prijs in ontvangst:

We zijn er ontzettend trots op dat uit de kwaliteitsmeting blijkt dat Stadshart Amstelveen het beste scoort als het gaat om aspecten als service, beleving en veiligheid. Dat zijn elementen die wij hoog in het vaandel hebben staan en die goed aansluiten bij de bezoekers van het Stadshart, die kiezen voor kwaliteit en stijl. We werken iedere dag hard om een hoog kwaliteitsniveau te bereiken en zijn dan ook blij dat dit wederom wordt beloond. 
Petra de Vlieger, Leasing Manager Stadshart Amstelveen (Unibail-Rodamco)

De afgelopen maanden hebben metingen plaatsgevonden in ruim 60 Nederlandse planmatig ontwikkelde winkelcentra van tenminste 10.000 m² (WVO). Deze hebben geresulteerd in een objectieve en onafhankelijke ranglijst en benchmark. In ieder winkelcentrum zijn drie kernkwaliteiten: basis (schoon, veilig en heel), service en beleving gemeten. Deze kernkwaliteiten worden beoordeeld op basis van 70 indicatoren.

CBRE, Locatus en Cyber beogen met de monitor een bijdrage te leveren aan de discussie over het kwaliteitsniveau van winkelcentra in Nederland. Voor meer informatie over de winkelcentrum kwaliteitsmonitor gaat u naar onze website.

 

 

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.