Amsterdam,
26
januari
2018
|
16:00
Europe/Amsterdam

Stena Realty verkoopt Paviljoensgracht 1-3 in Den Haag aan Focus Real Estate

De internationale vastgoedbelegger Stena Realty heeft een kantoorgebouw in Den Haag verkocht aan Focus Real Estate. Focus heeft het aangekocht met als doel het merendeel te transformeren tot woningen. Het betreft Het Paviljoen (Paviljoensgracht 1-3), een zes verdiepingen tellend gebouw met een brutovloeroppervlak van 10.000 m². Onder het gebouw bevindt zich een parkeergarage die ruimte biedt aan 51 parkeerplaatsen.

Met de aankoop wil Focus Real Estate zijn woningportefeuille uitbreiden. De bovenste vijf verdiepingen zullen dan ook een woonfunctie krijgen. De kantoren op de begane grond en eerste verdieping zijn langjarig verhuurd aan de gemeente Den Haag.

Stena Realty werd bij de koop geadviseerd door CBRE en advocatenkantoor Houthoff heeft de transactie voor Stena juridisch begeleid.

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.