Rotterdam,
09
maart
2017
|
08:30
Europe/Amsterdam

Stichting BOOR huurt 2.045 m² aan Rotterdamse Schiekade

Stichting BOOR gaat zich vestigen aan de Schiekade 34 in Rotterdam. De stichting die het openbaar (speciaal) basisonderwijs, voortgezet onderwijs en (voortgezet) speciaal onderwijs in Rotterdam verzorgt, heeft hiervoor een langjarig huurcontract afgesloten met Accresco Vastgoed XI B.V. Het contract heeft betrekking op circa 2.045 m² kantoorruimte op de 3e en 4e etages en op 17 bijbehorende parkeerplaatsen. Het kantoorgebouw aan de Schiekade is in 2000 gerenoveerd.

De Schiekade is een belangrijke verkeersader die het centrum van Rotterdam vanaf Hofplein met de A20 verbindt. De kantoorruimte bevindt zich op een locatie dichtbij het centrum van Rotterdam en het centraal station.

Verhuurder Accresco Vastgoed werd tijdens deze transactie geadviseerd door Molenaar Bedrijfshuisvesting en Cushmann & Wakefield. CBRE trad op als adviseur van Stichting BOOR.

In Schiekade 34 is nog ca. 2.300 m² kantoorruimte voor verhuur beschikbaar.

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.