Amsterdam,
30
maart
2018
|
10:00
Europe/Amsterdam

Stichting Habion Vastgoed Zorgsector huurt in Leidsche Rijn Centrum

Landelijke woningstichting en specialist op het gebied van ouderenhuisvesting Stichting Habion Vastgoed Zorgsector heeft een langjarig contract getekend voor de huur van 795 m² in kantoorgebouw Uffizi, gelegen aan de Parijsboulevard 143 te Leidsche Rijn Centrum, Utrecht.

Het kantoorgebouw Uffizi (bouwjaar 2017) is onderdeel van de Rivoli-kantoren gelegen in Leidsche Rijn Centrum. Zowel de naam als de architectuur van het U-vormige gebouw is gebaseerd op het Palazza degli Uffizi in Florence, waarin een van de oudste en belangrijkste kunstmusea ter wereld is gevestigd.

ASR Vastgoed Projecten B.V. werd bij de verhuur geadviseerd door Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting. CBRE trad op als adviseur van Stichting Habion Vastgoed Zorgsector.

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.