Amsterdam,
02
oktober
2017
|
12:29
Europe/Amsterdam

Stichting Jeugdbescherming Rotterdam Rijnmond breidt uit in Inspiratis in Rotterdam

Stichting Jeugdbescherming Rotterdam Rijnmond gaat uitbreiden in gebouw Inspiratis aan de Rotterdamse Dynamostraat 16. Met de verhuurder, een door Arcona Capital Project B.V. gemanaged fonds, is een overeenkomst getekend om circa 1.470 m² kantoorruimte extra te huren. Stichting Jeugdbescherming Rotterdam Rijnmond huurt hier nu in totaal circa 5.230 m² kantoorruimte. De uitbreiding heeft ook betrekking op 9 parkeerplaatsen in de ondergelegen garage.

Kantoorgebouw Inspiratis is medio 2007 opgeleverd en beschikt in totaal over circa 12.210 m² kantoorruimte, waarvan momenteel nog circa 7.020 m² kantoorruimte voor verhuur beschikbaar is. Het gebouw beschikt over grote vloeren waardoor meerdere huisvestingsconcepten toepasbaar zijn.

De huurder werd geadviseerd door De Mik Bedrijfshuisvesting. CBRE trad op als adviseur van de verhuurder.

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.