Amsterdam,
07
november
2016
|
11:57
Europe/Amsterdam

Stichting Jeugdbescherming Rotterdam Rijnmond verlengt huur in Inspiratis Rotterdam

Stichting Jeugdbescherming Rotterdam Rijnmond en Aefides Vastgoed XII zijn een langjarige verlenging van het huurcontract overeengekomen voor kantoorruimte in Rotterdam. Het gaat om circa 3.760 m² in gebouw Inspiratis aan de Dynamostraat 16. De verlenging heeft ook betrekking op 15 parkeerplaatsen.

Kantoorgebouw Inspiratis is medio 2007 voor o.a. Stichting Jeugdbescherming Rotterdam Rijnmond opgeleverd. Het gebouw beschikt totaal over circa 12.210 m² kantoorruimte waarvan momenteel nog circa 8.420 m² kantoorruimte voor de verhuur beschikbaar is. Het gebouw beschikt over ruime vloeren waardoor meerdere huisvestingsconcepten toepasbaar zijn.

Naast Inspiratis wordt ‘De Startmotor’ ontwikkeld, een nieuw woongebouw voor jongeren. De nieuwbouw is de 2e fase in de ontwikkeling aan de Dynamostraat en maakt onderdeel uit van de herontwikkeling van het Motorstraatgebied. De komende jaren wordt het gebied verder getransformeerd naar een multifunctioneel, aantrekkelijk stedelijk gebied als volwaardig onderdeel van het Hart van Zuid.

De huurder werd geadviseerd door De Mik Bedrijfshuisvesting. CBRE trad op als adviseur van de verhuurder.

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.