Amsterdam,
04
september
2015
|
10:43
Europe/Amsterdam

Stichting Stadgenoot verkoopt Furore Retail Amsterdam

Stichting Stadgenoot heeft de commerciële plint aan de Eerste Constantijn Huygensstraat 46 en 60-64 in Amsterdam verkocht. De 553 m² bedrijfsruimte in Amsterdam-West is gekocht door J.H.F. Schopman en Zonen B.V., een particuliere belegger. De koper bezit een omvangrijke vastgoedportefeuille die wordt beheerd door AHAM (Amsterdamsche Huizenhandel en Administratiemaatschappij B.V.). De aankoop sluit uitstekend aan bij de groeidoelstelling van koper in de Amsterdamse regio.

Furore Retail bestaat uit 3 winkels en een kantoor. De huurders zijn Vlaamsch Broodhuysch, Grapedistrict, Juice & Salad en mediabedrijf Suikerdepot (kantoor). De bovengelegen sociale huurwoningen blijven in het bezit van Stichting Stadgenoot. Het gehele complex is in 2008 gebouwd en ontworpen door Kruunenberg van der Erve Architecten. Het ligt in de Helmersbuurt, een woonwijk in de buurt van het Vondelpark die zich kenmerkt door een gevarieerde mix van restaurants en dagelijkse voorzieningen.CBRE trad op als adviseur van Stichting Stadgenoot en Terra Projectmanagement B.V. behartigde de belangen van J.H.F. Schopman en Zonen B.V.

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.