Utrecht,
09
januari
2023
|
16:08
Europe/Amsterdam

Stoov huurt kantoorruimte in Nieuwe Vaart, Utrecht

Stoov, producent van innovatieve en duurzame warmtekussens- en dekens, huurt ca. 858 m² kantoorruimte op de begane grond van multi-tenant kantoorgebouw Nieuwe Vaart aan de Arthur van Schendelstraat 500 in Utrecht. 

Nieuwe Vaart heeft een totaal verhuurbaar oppervlak van 11.500 m² en beschikt over een BREEAM In Use ‘Very Good’ certificaat. Het populaire fullservice kantoor biedt Stoov de ruimte en faciliteiten om hun grote ambities waar te maken. Stoov heeft bewust voor Utrecht als strategische locatie met een uitstekende bereikbaarheid gekozen. 

Andere huurders van het gebouw zijn Young Capital, Nationaal Jeugd Fonds Jantje Beton, Fair Trade Nederland en Natuur & Milieu. 

Verhuurder Bouwinvest Dutch Institutional Office Fund werd in deze transactie begeleid door CBRE. Stoov werd geadviseerd door Solved. 

Stoov-1-2160x1440 

Boilerplate

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.