Amsterdam,
27
mei
2019
|
10:27
Europe/Amsterdam

Sunglass Hut opent nieuwe winkel in Ridderstraat Breda

Sunglass Hut heeft een langjarige huurovereenkomst afgesloten met een particuliere verhuurder voor de huur van circa 260 m² winkelruimte aan de Ridderstraat 27 in Breda. Het voormalige pand van schoenenwinkel Dungelmann, beschikt over winkeloppervlakte op de begane grond en de eerste verdieping en secundaire ruimte gelegen in de kelder en 2e verdieping. Deze nieuwe winkel past in de uitbreidingsstrategie van Sunglass Hut, dat op zoek is naar meer vestigingen op A1-locaties in de grote Nederlandse steden.

De Ridderstraat is een bekende en drukbezochte winkelstraat in Breda. De nieuwe winkel van Sunglass Hut betreft een hoeklocatie op de kruising met de Eindstraat. Met een mooie ronde glazen gevel is het pand een goede blikvanger. Per 1 juni a.s. zal Sunglass Hut de uitstraling en inrichting van de winkel compleet vernieuwen naar het eigen concept. De winkel zal naar verwachting in de zomer openen.

Over Sunglass Hut

Sunglass Hut verkoopt modieuze, hippe zonnebrillen van hoge kwaliteit. De keten is onderdeel van de Luxottica Group, welke marktleider is in het ontwerpen, fabriceren en distribueren van fashion-, luxury- en sports eyewear.

De eigenaar van het pandwerd in deze verhuurtransactie bijgestaan door het retailteam van CBRE. Huurder Sunglass Hut werd geadviseerd door KroesePaternotte.

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.