Amsterdam,
18
februari
2022
|
15:35
Europe/Amsterdam

Synchroon & Heijmans Vastgoed verwerven ontwikkellocatie in Breda

Ontwikkelaar Synchroon en Heijmans Vastgoed hebben een ontwikkelobject aan het Chasséveld 3-13 in Breda verworven als strategische positie.

Chasséveld 3-13 is een kantoorgebouw gelegen aan het centraal gelegen Chasséveld. Met de verwerving van dit object wil de ontwikkelcombinatie bijdragen aan een hoogwaardige binnenstedelijke herontwikkeling van het Chasséveld en de omgeving. In de omgevingsvisie van Breda heet dit gebied “het podium aan je voeten”.

Koper is een Joint Venture van Synchroon B.V. en Heijmans Vastgoed B.V. in deze handelend via een separate ontwikkelentiteit te weten Ontwikkelcombinatie Chassé Kwartier C.V.

CBRE adviseerde verkoper in deze transactie.

Boilerplate

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.