Amsterdam,
05
april
2018
|
09:57
Europe/Amsterdam

Syntrus Achmea RE&F koopt Gezondheidscentrum De Flair

Syntrus Achmea Real Estate & Finance heeft recent de portefeuille van het Achmea Dutch Health Care Property Fund (ADHCPF) uitgebreid met een gezondheidscentrum in Gilze en Rijen (Noord-Brabant).

Het gezondheidscentrum De Flair is gelegen in Gilze en Rijen en heeft een omvang van 2.331 m2. Enkele jaren geleden is de locatie herontwikkeld tot een modern centrum met 15 verschillende zorgdisciplines, waaronder twee huisartsenpraktijken, een apotheek, een fysiotherapeut, een podotherapeut en een verloskundigenpraktijk. Het gebouw is vrijwel volledig verhuurd.

Syntrus Achmea werd geadviseerd door CBRE. De verkoper werd geadviseerd door SMITSVANBEEK Bedrijfshuisvesting.

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.