Amsterdam,
07
januari
2020
|
13:29
Europe/Amsterdam

Syntrus Achmea verkoopt winkelcentrum Hermitage in Zaandam

Syntrus Achmea Real Estate & Finance heeft winkelcentrum Hermitage in Zaandam verkocht aan Corum. Winkelcentrum Hermitage bestaat uit ca. 12.800 m² verdeeld over 11 units en is volledig verhuurd aan onder andere Pathé, Albert Heijn, Media Markt en New Yorker.

Hermitage werd in 2010 ontwikkeld door Multi, als onderdeel van het Inverdan project in de binnenstad van Zaandam. Sinds oplevering was het winkelcentrum in eigendom bij Syntrus Achmea, dat optrad namens een van haar klanten.

Verkoper werd geadviseerd door CBRE en NautaDutilh. Corum, de koper, werd bijgestaan door DLA Piper.

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.