24
januari
2012
|
00:00
Europe/Amsterdam

Tasman Properties verhuurt circa 750 m² kantoorruimte

Tasman Properties heeft onlangs 750 m² kantoorruimte langjarig verhuurd in Rotterdam en Capelle aan den IJssel.

Allereerst is met Publicount een langjarige huurovereenkomst gesloten voor kantoorruimte in gebouw Blakeburg in Rotterdam. Het betreft circa 300 m² kantoorruimte gelegen op de 4de verdieping van gebouw Blakeburg aan de Blaak 20-24 te Rotterdam. Publicount verzorgt de klantenservice en telemarketing voor Rendement Uitgeverij en Checklist Publishing.
Deze transactie is tot stand gebracht door CBRE namens verhuurder Tasman Properties. Holland Realty Partners adviseerde Tasman Properties bij deze transactie en Jones Lang LaSalle trad op namens de huurder.

Daarnaast heeft Tasman Properties een langjarige huurovereenkomst gesloten met Offshore Independents voor circa 450 m² kantoorruimte aan de Rietbaan 8 te Capelle aan den IJssel.
Offshore Independents is een bedrijf gespecialiseerd in het aansturen en begeleiden van grote projecten in de olie, gas en windenergie sector voor zowel producenten als aannemers. Offshore Independents' zusterbedrijven zijn Auxilium Offshore (bemanning en scheepsmanagement) en IRM-Systems (reparatie van offshore pijpleidingen en windturbines).

Deze transactie is tot stand gebracht door Goud Bedrijfshuisvesting namens verhuurder Tasman Properties. CBRE is collegiaal betrokken bij de verhuur. Holland Realty Partners adviseerde Tasman Properties bij deze transactie.