Amsterdam,
17
oktober
2016
|
13:29
Europe/Amsterdam

Tassenlabel Smaak Amsterdam opent winkel in Den Bosch

Per 1 november huurt Smaak Amsterdam circa 65 m² winkelruimte aan de Kerkstraat 14 in Den Bosch. Het tassenlabel heeft hiervoor met een particuliere belegger een langjarige huurovereenkomst afgesloten. Het is na winkels in Amsterdam (2x), Den Haag en Rotterdam de vijfde vestiging van het merk. De Bossche Kerkstraat kenmerkt zich door de aanwezigheid van een groot aantal (mode)winkels en restaurants.

Smaak Amsterdam is een echt Amsterdams label, dat gerund wordt door een klein, hecht team met een passie voor tassen. De collecties kenmerken zich door kleur en kwaliteit. Het label is jong (2010) en onder leiding van Andre Grundmann in korte tijd uitgegroeid tot een volwassen merk, met naast tassen ook een accessoire lijn. Smaak is hard op weg om zich na Nederland ook in Europa op de kaart te zetten.

Vastgoedadviseur CBRE bracht de transactie namens Smaak Amsterdam tot stand.

Credits schets: Vocus Architecten bna

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.