Amsterdam,
13
juli
2017
|
15:06
Europe/Amsterdam

TBI Bedrijfspanden B.V. verkoopt bedrijfscomplex van 3.579 m² in Barendrecht

TBI Bedrijfspanden B.V. heeft zijn kantoor- en bedrijfsruimte aan de Zweth 2 in Barendrecht verkocht aan Rotterdam Investment & Development B.V. Het complex omvat 2.891 m² kantoorruimte, 688 m² bedrijfsruimte en zeventig parkeerplaatsen op een afgesloten terrein. Beide partijen zijn overeengekomen om geen verkoopprijs te communiceren.

TBI Bedrijfspanden maakt onderdeel uit van TBI. TBI is een groep van ondernemingen, die zich dagelijks bezighoudt met verschillende facetten op het gebied van techniek, bouw en infrastructuur. Het bedrijfscomplex aan de Zweth 2 werd jarenlang gebruikt door J.P. van Eesteren, een dochteronderneming van TBI Holdings B.V. Vorig jaar heeft TBI Bedrijfspanden B.V. het volledige complex verhuurd aan CSU Cleaning Services, een bedrijf dat schoonmaak- en onderhoudsdiensten levert.

Ook onder Rotterdam Investment & Development B.V. blijft CSU Cleaning Services de komende jaren de single-tenant huurder van het complex.

Rotterdam Investment & Development B.V. kreeg tijdens de transactie ondersteuning van BRANDSTONE. CBRE adviseerde TBI Bedrijfspanden B.V.

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.