Amsterdam,
24
februari
2022
|
14:28
Europe/Amsterdam

Team CBRE Zwolle breidt uit met Joep Groenestein en Robert IJntema

Robert IJntema zal vanaf deze maand het team van CBRE Zwolle versterken als senior vastgoedadviseur. IJntema gaat zich vanuit het Advisory & Transaction team focussen op het adviseren van vastgoedeindgebruikers bij de aanhuur, aankoop en sale- en leaseback van kantoren en bedrijfsruimtes in de regio Noordoost Nederland.

Met een uitgebreide achtergrond in vastgoedadvisering neemt IJntema de nodige ervaring en kennis van de markt mee. De afgelopen jaren heeft hij binnen diverse bedrijven vergelijkbare functies vervuld.

Joep Groenestein start per 1 maart bij het MidCap – Capital Markets team en zal zich richten op  het adviseren van beleggers bij het aan- en verkopen  van vastgoedbeleggingen in de regio Oost Nederland.

‘’We zijn enorm blij dat we Robert en Joep kunnen toevoegen aan ons team. De komst van Robert en Joep draagt bij aan het realiseren van de beoogde groei in de regio, passend bij onze city strategie. Hierdoor zijn we in staat om onze bestaande en toekomstige klanten nog beter te bedienen.’’ Aldus Alwin Rijpstra, Senior Director bij CBRE Zwolle.

CBRE heeft naast haar hoofdkantoor in Amsterdam diverse regiokantoren en biedt daardoor landelijke dekking. De vastgoedadviseur is verder nog gevestigd in Den Haag, Rotterdam, Utrecht Eindhoven en Zwolle.

Boilerplate

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.

Gerelateerd nieuws

14
februari
2023
| 08:43 Europe/Amsterdam

Per 15 februari startte Arjan van Eijk als Associate Director gespecialiseerd in ESG & Sustainability bij CBRE. In deze positie gaat Van Eijk de strategische ESG-dienstverlening van CBRE verder mee uitbouwen. De komst van Van Eijk sluit aan

31
januari
2023
| 19:02 Europe/Amsterdam

Arnoud Bloemendaal is per 1 februari benoemd als hoofd Property Management bij CBRE. Tevens treedt hij toe tot het algemeen bestuur van de vastgoedadviseur.

Bloemendaal is al ruim 15

04
januari
2023
| 14:55 Europe/Amsterdam

Per 1 februari start Nick van den Engel als Associate Director gespecialiseerd in logistiek en industrieel (I&L) vastgoed bij CBRE Eindhoven. In deze positie gaat Van den Engel de positie van CBRE op het gebied van logistiek verder uitbouwen

14
oktober
2022
| 09:45 Europe/Amsterdam

Per 17 oktober wordt het MidCap team van CBRE uitgebreid met Sander Hoeke, hij zal als director het team gaan versterken. De afgelopen 12 jaar was Hoeke in verschillende taxatiefuncties werkzaam bij Cushman & Wakefield waarvan de