Amsterdam,
24
februari
2022
|
14:28
Europe/Amsterdam

Team CBRE Zwolle breidt uit met Robert IJntema en Joep Groenestein

Robert IJntema zal vanaf deze maand het team van CBRE Zwolle versterken als senior vastgoedadviseur. IJntema gaat zich vanuit het Advisory & Transaction team focussen op het adviseren van vastgoedeindgebruikers bij de aanhuur, aankoop en sale- en leaseback van kantoren en bedrijfsruimtes in de regio Noordoost Nederland.

Met een uitgebreide achtergrond in vastgoedadvisering neemt IJntema de nodige ervaring en kennis van de markt mee. De afgelopen jaren heeft hij binnen diverse bedrijven vergelijkbare functies vervuld.

Joep Groenestein start per 1 maart bij het MidCap – Capital Markets team en zal zich richten op  het adviseren van beleggers bij het aan- en verkopen  van vastgoedbeleggingen in de regio Oost Nederland.

‘’We zijn enorm blij dat we Robert en Joep kunnen toevoegen aan ons team. De komst van Robert en Joep draagt bij aan het realiseren van de beoogde groei in de regio, passend bij onze city strategie. Hierdoor zijn we in staat om onze bestaande en toekomstige klanten nog beter te bedienen.’’ Aldus Alwin Rijpstra, Senior Director bij CBRE Zwolle.

CBRE heeft naast haar hoofdkantoor in Amsterdam diverse regiokantoren en biedt daardoor landelijke dekking. De vastgoedadviseur is verder nog gevestigd in Den Haag, Rotterdam, Utrecht Eindhoven en Zwolle.

Boilerplate

Over CBRE
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2020). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.