Amsterdam,
21
juni
2016
|
13:51
Europe/Amsterdam

Techniplan verlengt huurcontract 978 m² in Eurogate I met APF International

Techniplan Adviseurs bv en APF International hebben de huurovereenkomst voor kantoorruimte in gebouw Eurogate I verlengd. Het Rotterdamse ingenieursbureau beschikt daarmee ook weer de komende 11 jaar over circa 978 m2 kantoorruimte op de vijfde verdieping van het gebouw aan de Watermanweg 90-106 te Rotterdam. Ook blijft Techniplan gebruikmaken van de 32 parkeerplaatsen op het terrein.

Gebouw Eurogate I ligt naast winkelcentrum Alexandrium en station Rotterdam Alexander. In het gebouw zijn naast Techniplan onder meer Procter & Gamble en Connected World Services gevestigd. De entree van het gebouw wordt momenteel gerenoveerd en krijgt weer een frisse en moderne uitstraling.

CBRE adviseerde Techniplan Adviseurs B.V., een onafhankelijk raadgevend ingenieursbureau op het gebied van installaties, energie en milieu.

 

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.