Utrecht,
22
maart
2021
|
09:21
Europe/Amsterdam

Ten Brinke huurt 567 m² kantoorruimte in Nieuwegein

Ten Brinke huurt sinds 1 maart 567 m2 kantoorruimte op de 4e verdieping van het duurzame kantoorgebouw aan de Ravenswade 4 in Nieuwegein. Ten Brinke huurt deze kantoorruimte van Mercedes-Benz.

Het kantoorgebouw bevindt zich op bedrijventerrein Liesbosch, dat uitstekend bereikbaar is vanaf de A12. Verder krijgt huurder de beschikbaarheid over 28 parkeerplaatsen.

Met de verhuizing van vestiging Utrecht naar dit kantoor in Nieuwegein brengt Ten Brinke acquisitie, ontwikkeling en bouw onder één dak om voorbereid te zijn op de verdere groei binnen Nederland.

Ten Brinke is een internationale succesvolle onderneming op het gebied van projectontwikkeling, bouw en assetmanagement. In meer dan 115 jaar is Ten Brinke uitgegroeid tot ontwikkelende bouwer met vestigingen in Nederland, Duitsland, Spanje, Portugal en Griekenland, die alle facetten van de onroerendgoedmarkt beheerst.

CBRE adviseerde Mercedes-Benz Nederland B.V. bij deze transactie. Spring Real Estate adviseerde Ten Brinke bij de aanhuur.

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.