Amsterdam,
24
juli
2023
|
10:37
Europe/Amsterdam

Tensing GIS Consultancy kiest voor ‘W1’ gebouw in Utrecht

Media Contact: Irene Martini

Tensing heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten voor de huur van circa 1.100 m² kantoorruimte op de veertiende verdieping van het volledig gerenoveerde multi-tenant gebouw ‘W1’ aan de Winthontlaan 1 in Utrecht. Door de uitstekende voorzieningen en strategische ligging is er voor deze locatie gekozen.

Het ‘W1’ gebouw is gelegen op een premium locatie in de stadswijk Merwede en bestaat uit 35.000 m² vloeroppervlak verdeeld over 15 verdiepingen. Het gebouw biedt een breed scala aan voorzieningen zoals een moderne ontmoetingsplaats op de begane grond, receptie met koffiebar, lunch-restaurant, gemeenschappelijke meeting rooms en groot auditorium.

Tensing is een organisatieadviesbureau dat zich richt op data en geografische vraagstukken. De nieuwe locatie geeft een goed antwoord voor een kwalitatieve, inspirerende en goed bereikbare uitvalsbasis waar medewerkers, klanten, kandidaten en partners (zoals universiteiten en andere technologiebedrijven) straks welkom zijn.

CBRE B.V. begeleidde de transactie namens de verhuurder. Propertize B.V. Tensing werd begeleid door Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting B.V.

Over Tensing
Tensing helpt organisaties het maximale uit geografische informatie te halen. Met het beste gecertificeerde team van ArcGIS- en FME-experts wereldwijd en meer dan 30 jaar ervaring op het snijvlak van GIS en data-integratie, bieden ze diensten over de hele linie - van gedegen advies tot het leveren en onderhouden van innovatieve geodata-oplossingen.

Boilerplate

Over CBRE 
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2022). De organisatie heeft meer dan 115.000 medewerkers (exclusief Turner & Townsend medewerkers) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.

Gerelateerd nieuws

10
november
2023
| 11:29 Europe/Amsterdam
Kantoorgebouw Domus Medica in Utrecht heeft drie nieuwe huurders aangetrokken voor ruim 920 m² kantoorruimte. Het gaat om de Nederlandse Federatie van Kankerpatiëntenorganisaties (NKF), Borstkankervereniging Nederland (BVN) en de Stomavereniging
10
november
2023
| 09:00 Europe/Amsterdam
Aspen en APF International verhuren langjarig circa 786 m² kantoorruimte en bijbehorende parkeerplaatsen in multi-tenant gebouw Life Office aan Xplore Group, een consultancybureau gespecialiseerd in IT, technologie en softwareontwikkeling. Life
01
november
2023
| 08:00 Europe/Amsterdam
APF International verhuurt aan Ieder(in), een koepelorganisatie van mensen met een beperking of chronische ziekte, circa 456 m² kantoorruimte met bijbehorende parkeerplaatsen in Le Mirage, een van de meest herkenbare kantoorgebouwen van
17
oktober
2023
| 15:45 Europe/Amsterdam
Fudura B.V., specialist in duurzame energie-infrastructuur, heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten voor de huur van ca. 1.086 m² kantoorruimte in kantoorgebouw ‘The Cath’ aan de Catharijnesingel in Utrecht. Met deze transactie zet Fudura een