Zwolle,
24
december
2021
|
10:55
Europe/Amsterdam

The City Post in Zwolle verhuurt 1.000 m² kantoorruimte aan Move4Mobile

Digital agency Move4Mobile gaat 1.000 m² huren op de 5e verdieping van The City Post in Zwolle. Kantoorgebouw The City Post moet het nieuwe icoon van zakelijk Zwolle worden, in het hart van de Zwolse spoorzone. Een full-service ontmoetingsplaats, speciaal ontworpen om mensen te stimuleren en inspireren. Met deze verhuizing wil Move4Mobile een duidelijk signaal afgeven in deze tijd waarin thuiswerken de norm is geworden: kantoor is en blijft onmisbaar voor de interne cultuur.

The City Post moet het meest duurzame en toekomstbestendige kantoorpand van Zwolle worden. Van warmtepompen tot extra grote ramen voor natuurlijke warmte en van zonnepanelen tot circulair materiaalgebruik. Dit alles moet ervoor zorgen dat het pand gewaardeerd wordt met AAA-energieprestatie. De ontwikkelaar van het pand (DC Vastgoed) investeert maximaal in de toekomst, zonder daarbij concessies te willen doen aan kwaliteit en uitstraling.

CBRE is door DC Vastgoed als strategisch en commercieel vastgoedadviseur aangesteld voor het project City Post en adviseerde bij het tot stand komen van deze transactie.

Boilerplate

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.