Amsterdam,
19
januari
2015
|
14:58
Europe/Amsterdam

The Office Operators huurt in Amsterdam Sloterdijk

Millennium Tower

Kantoorconcept The Office Operators (TOO) heeft een meerjarige huurovereenkomst getekend met Commerz Real voor de huur van ruim 1.600 m² kantoorruimte in de Millennium Tower in Amsterdam Sloterdijk. TOO, zal op deze nieuwe locatie naast volledig verzorgde kantoorruimte, ook flexwerkplekken, vergaderruimten en zogenoemde virtuele kantoren aanbieden.

De Millennium Tower is gelegen in Amsterdam Sloterdijk. Met zijn 98 meter en 26 verdiepingen behoort de toren tot de tien hoogste gebouwen in de hoofdstad. Van de 39.000 m² kantoorruimte die het gebouw omslaat heeft Reed Elsevier 20.000 m² in gebruik.

De Millennium Tower is zowel optimaal bereikbaar met de auto (A10/A5) als met het openbaar vervoer (station Amsterdam Sloterdijk). Met de komst van TOO wordt er verdere invulling gegeven aan het multi tenant karakter van het gebouw. De eigenaar heeft de entree volledig heeft vernieuwd waarbij TOO de receptiediensten gaat invullen. Daarnaast zijn er vanuit de eigenaar faciliteiten gerealiseerd zoals een coffee corner en een vernieuwde fitnessruimte die voor alle huurders in het gebouw te gebruiken zijn.

CBRE adviseerde verhuurder Commerz Real. DTZ Zadelhoff trad tijdens de transactie op namens The Office Operators.

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.