Rotterdam,
03
januari
2017
|
12:00
Europe/Amsterdam

The Yuki Company breidt uit in Rotterdam

The Yuki Company is met Immo Netherlands Las Palmas S.à.r.l een uitbreiding op het huidige huurcontract aan de Wilhelminakade 310 in Rotterdam overeengekomen. The Yuki Company huurt nu circa 1.815 m² kantoor- en archiefruimte en dertien parkeerplaatsen.

De kantoorruimte is onderdeel van gebouw Las Palmas, een voormalig werkplaatsengebouw van de rederij Holland Amerika. Het object is tussen 1951 en 1953 gebouwd naar een ontwerp van het Rotterdamse architectenbureau Van den Broek en Bakema.

Las Palmas wordt gezien als een Rotterdams landmark en is in 2015 gekocht door Amundi Immobilier. Het asset management wordt verzorgd door L'Etoile Properties REIM Holland. In het gebouw komen cultuur, culinair en kantoren samen. Medekantoorgebruikers zijn onder andere MetrixLab, DJGA, TPS Group, Kotug en Navingo.

De verhuurder werd geadviseerd door DTZ Zadelhoff, sinds 15 november jl. onderdeel van de Cushman & Wakefield groep. The Yuki Company werd bij deze transactie geadviseerd door CBRE.

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.