Amsterdam,
19
augustus
2020
|
09:23
Europe/Amsterdam

Thomas Westerhof leidt residential team CBRE

Thomas Westerhof is het nieuwe hoofd van het Residential Capital Markets team van CBRE. Thomas is ruim 5 jaar werkzaam geweest bij CBRE in London en verhuisde naar Amsterdam toen hij Head of Residential Investments Continental Europe werd. Hij opereert inmiddels al 2 jaar vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam, maar zal zich nu meer gaan focussen op de Nederlandse markt, naast zijn Europese functie.

Thomas zal de dagelijkse leiding van het residential team op zich nemen. Daarnaast wordt er ook binnen het team verdere focus aangebracht. Laurens de Blij, Director Residential, zal zich vooral gaan bezighouden met portefeuilleverkopen en Lucas Franken, Associate Director Capital Markets, gaat zich meer richten op nieuwbouwontwikkelingen.

Erik Langens, Executive Director Capital Markets: “Voor deze grootste en groeiende vastgoedsector is het belangrijk dat we een goed team hebben klaarstaan met voldoende senioriteit, en dat kunnen we hiermee waarborgen. Daarnaast voegt de leiding van Thomas enorm veel toe gezien de connecties die we hiermee op internationaal vlak maken, wat steeds belangrijker is in deze markt.”

Thomas Westerhof: “Deze nieuwe rol is een mooie stap waarin ik een belangrijke brug kan slaan tussen de Nederlandse woningmarkt en internationaal kapitaal, én tussen de expertise en specialismen binnen CBRE in Europa en Nederland. Hiermee kunnen we de positie in Nederland verstevigen en nieuwe kansen creëren.”