Amsterdam,
22
december
2022
|
16:38
Europe/Amsterdam

Time Equities Inc. koopt boetiekkantoor ’t Hert in Arnhem

Time Equities Inc. heeft het boetiekkantoor ’t Hert aan de Meander 901 in Arnhem gekocht.

Het multi-tenant kantoorgebouw ligt op het bedrijvenpark ‘IJsselloord II’ en beschikt over ca. 10.500 m² v.v.o. kantoorruimte en 159 parkeerplaatsen. Het gebouw is op dit moment voor ca 60% verhuurd aan verschillende huurders en beschikt over energielabel A.

Bedrijvenpark IJsselloord II is een dynamische vestigingslocatie met bedrijven zoals PWC, Beslist.nl, Dekra, Eiffel en Goldbeck. Net als vergelijkbare bedrijvenparken in Arnhem, zit er een sterke groei in de opname van kantoorruimte op het bedrijvenpark IJsselloord II.

De verkoper werd in deze transactie geadviseerd door CBRE.  Time Equities Inc. werd tijdens de transactie juridisch geadviseerd door Houthoff en technisch door SGS Search.

Boilerplate

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.

Gerelateerd nieuws

09
april
2024
| 10:00 Europe/Amsterdam

Een particuliere belegger heeft het winkelobject aan de Hoofdstraat 97 / Mariastraat 2 te Apeldoorn verworven.

Het verkochte betreft 2 winkels, waarvan 1 leeg, en 4 gesplitste bovenwoningen, waarvan 3 leeg. De

08
april
2024
| 13:58 Europe/Amsterdam

M7 heeft het kantoorgebouw gelegen aan de Mr. B.M. Telderstraat 13 in Arnhem verkocht aan een particuliere belegger.

Het kantoorgebouw ligt op kantorenpark ‘Gelderse Poort’, in het zuiden van Arnhem. De Mr. B.M.

04
april
2024
| 15:49 Europe/Amsterdam

M7 verkoopt het kantoorgebouw aan de Welbergweg 60 in Hengelo aan Levelsplein.

Het kantoorgebouw aan de Welbergweg 60 in Hengelo is gebouwd in 1999 en beschikt over een totaal verhuurbaar vloeroppervlak van 1.839 m².

27
maart
2024
| 07:00 Europe/Amsterdam

Accountants- en advies firma Deloitte heeft de huurovereenkomst met verhuurder DEKA Immobilien Investment GmbH voor de huur van het flagship kantoor in The Edge in Amsterdam langjarig verlengd. Deloitte en DEKA zijn een nieuwe